Brookline Rejuvenation

View of Brookline Rejuvenation 1
View of Brookline Rejuvenation 2
View of Brookline Rejuvenation 3
View of Brookline Rejuvenation 4
View of Brookline Rejuvenation 5
View of Brookline Rejuvenation 6
View of Brookline Rejuvenation 7
View of Brookline Rejuvenation 8
View of Brookline Rejuvenation 9
View of Brookline Rejuvenation 10
View of Brookline Rejuvenation 11
View of Brookline Rejuvenation 12
View of Brookline Rejuvenation 13
View of Brookline Rejuvenation 14
View of Brookline Rejuvenation 15
View of Brookline Rejuvenation 16
View of Brookline Rejuvenation 17
View of Brookline Rejuvenation 18
View of Brookline Rejuvenation 19
View of Brookline Rejuvenation 20
View of Brookline Rejuvenation 21

WHEN OUR CLIENTS found this 1907 stucco and slate gambrel, they recognized its potential and unique character. They also understood that it would require extensive renovations and upgrades to meet their family’s needs. Our goal was to preserve and enhance the historic, sometimes quirky nature of the house, while cohesively integrating our client’s own aesthetic. The former kitchen was cut off from the flow of the first floor and direct access to the backyard. By removing an old service stair and adding a keeping room, we improved circulation and brought in natural light. With special permits, we were able to connect the garage to the main house by creating a mudroom entry. The primary suite was also reconfigured and completely renovated. Other work included improving access to the third floor, and new systems and finishes throughout.

Brookline Rejuvenation

Previous  |  Next